Кадър бТВМистерия, която пет месеца мъчеше България, се разплете. Откриха труповете на

...
Кадър бТВМистерия, която пет месеца мъчеше България, се разплете. Откриха труповете на
Коментари Харесай

Нова Тв: Откриха мъртви малкия Ангел и баща му Божидар

Кадър бТВ

Мистерия, която пет месеца мъчеше България, се разплете. Откриха труповете на 5-годишния Ангел и татко му Божидар от казанлъшкото село Копринка, които бяха в неопределеност от началото на март, научи NOVA.

Телата на мъжа и детето са открити в автомобил, който се е намирал в един от ръкавите на язовир „ Копринка ”, за което " Петел " вече писа.

Потъналата кола е видяна от почиващи край водоема. Те подават сигнал до тел. 112. Екипи на полицията вадят автомобила от язовира и попадат на труповете на търсените татко и наследник.

Малкият Ангел и татко му Божидар изчезнали мистериозно на 5 март. Оттогава роднините им опитваха да ги открият, само че безрезултатно.

„ Бяхме заедно вкъщи. По едно време мъжът ми се качи в колата с дребния. Каза, че отиват до магазина. Това беше последният ми диалог с него ”, описа тогава майката на търсеното дете Джеврие, написа nova.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР